Soluții integrate de business

Jasill constituie un consorțiu de elită, alcătuit din peste 65 de specialiști, incluzând experți contabili, consultanți fiscali și de afaceri, auditori, precum și juriști, angajat în furnizarea unor soluții de excepție, atât ingenioase cât și inovatoare, destinate antreprenorilor români, companiilor autohtone și entităților multinaționale.

Expertiza noastră

Manageri și consultanți

Ne mândrim cu furnizarea unor soluții inovatoare, fundamentate pe o combinație de expertiză colectivă, know-how specializat și resurse strategice, contribuind astfel la crearea unor rezolvări personalizate și eficiente. Această abordare complexă ne permite să oferim servicii adaptate nevoilor specifice ale partenerilor noștri, promovând creșterea lor durabilă și abordând pro-activ potențialele obstacole și riscuri. Fiecare membru al echipei noastre deține autorizații și acreditări de la entitățile profesionale relevante, exercitându-și profesia cu o dedicație neclintită față de standardele de supraveghere și conformitate. Prin angajamentul nostru față de excelență și inovație, ne asigurăm că parteneriatele noastre sunt construite pe baze solide de încredere și performanță.

Taxe, Consultanta

Flavius

Jakubowicz

Managing Partner
Contabilitate

Daniela

Cernea

Partner
Audit

Monica

Predescu

Executive Partner
HR, Payroll

Oana

Dobre

Executive Partner
VD Law

Sergiu

Vasilescu

Managing Partner
VD Law

Luca

Dejan

Partener
VD Law

Bogdan

Rotaru

Partner
VD Law

Cătălin

Chituc

Partner
Expertiza noastră

Consultanță și soluții integrate de business

JASILL reunește o echipă formată din peste 60 de profesioniști pentru a oferi cele mai ingenioase si inovatoare soluții businessului tau.

Retail

Automotive

Freelancing

Construcții și imobiliare

Ridesharing

Farmaceutice și servicii medical

Servicii financiare

Energie

Startups

Blockchain & Tehnologie

CONTACTEAZĂ-NE
Ce spun partenerii noȘtri

Testimoniale

Clienții din domenii diverse se bazează pe noi și pentru asistența
și reprezentarea personalizate pe care le oferim.

"Leipa Pack a găsit în Jasill partenerul, consilierul și prietenul care ne-a fost alături la bine și la greu! Am apreciat la echipa Jasill nivelul de profesionalism cu care au tratat chiar și cea mai măruntă problemă ivită."

Dan Puiu

Managing Director, Leipa Pack Romania

"Au fost alături de noi și ne-au sprijinit și în situații în care aveam nevoie de o rezolvare în probleme care nu erau din sfera lor de activitate, căutând să ne ajute prin soluții externe."

Cătălin Barbu

Country Manager, Well Pack România

"Businessul pe care îl conduc este unul atipic, nou, extrem de complex, care crește odată cu scalarea de la lună la lună. Așa că am căutat un partener care nu doar să țină pasul, ci să poată vedea în ansamblu, dar și în cel mai mic detaliu."

Marius Morra

CEO & Co-founder, Tokero

Lasă-ne un mesaj

Susținem cu succes
creșterea companiilor

Servicii
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.