Jasill Business

Despre noi

Într-un mediu de afaceri tot mai competitiv, influențat de dinamica noii ordini economice și accelerat de progresul tehnologic, dispunem de instrumentele specifice și expertiza necesară pentru a dezvolta soluții personalizate, adaptate specificului și dimensiunii oricărui business.

Formăm echipe specializate pe fiecare proiect în parte, caracterizate prin flexibilitate, eficiență în implementare și un nivel superior de digitalizare, astfel încât să obținem alinierea optimă la cerințele și obiectivele dumneavoastră.
Compania noastră redefinește excelența în domeniul serviciilor de business. Prin experiența extensivă ne poziționăm ca un partener de încredere alături de care puteți construi afacerea de succes.

Descoperiți cum abordarea noastră orientată spre rezultate și soluțiile inovatoare pot converti provocările întâmpinate în oportunități pentru o creștere sustenabilă

Leadership și guvernanță corporativă

Suntem o echipă de peste 65 de profesioniști care integrează, la cerere, inclusiv servicii de notariat, evaluare sau concierge. Ne ghidează mereu un leadership eficient și o guvernanță corporativă responsabilă, fiind întotdeauna atenți și orientați pe creșterea business-urilor.

Expertiza noastră

Valorile noastre

Sustenabilitate și responsabilitate socială

Contribuim la binele comunității, conștientizăm rolul nostru în societate, acționăm mereu responsabil și susținem practici de afaceri sustenabile menite să echilibreze creșterea economică cu protecția mediului și bunăstarea socială, dezvoltând noi politici publice.

Comunicare eficientă

În cadrul fiecărui parteneriat, punem accentul pe o comunicare deschisă, construind relații solide și durabile. Ne angajăm să ascultăm cu atenție și să înțelegem în profunzime nevoile fiecărui client, astfel încât să putem oferi soluții personalizate și eficiente.

Angajament față de excelență

Acesta este pilonul ce ne conduce către performanțe remarcabile și succes pe termen lung, implicând o dedicare continuă și o îmbunătățire constantă.

Inovație și îmbunătățire continuă

Acestea sunt angajamentele noastre permanente ce susțin adaptarea și evoluția constantă în fața schimbărilor rapide din economie și a noilor provocări de business.

Responsabilitate unitară

Întreaga echipă Jasill împărtășește responsabilitatea colectivă pentru atingerea obiectivelor și pentru performanța generală.

Leadership și viziune

Asigurăm întotdeauna claritate în cadrul echipei, pentru ca fiecare membru să fie inspirat de viziunea liderilor și să aibă o abordare strategică pentru fiecare parteneriat.

Integritate și etică

Integritatea este fundamentul pe care se clădește încrederea clienților noștri. Abordăm fiecare aspect al activității noastre cu onestitate, transparență și respect pentru lege.

Expertiza noastră

Incluziune și diversitate

Echipă

Echilibrul creat de diversitatea de gen și vârstă, împreună cu integrarea noilor tehnologii, confirmă angajamentul nostru ferm față de principiile diversității și incluziunii în echipa noastră.

Business echitabil

Angajamentul ferm al liderilor companiei față de diversitate și incluziune este crucial și în acord cu valorile care demonstrează prin acțiune progresul scontat integrând strategia de responsabilitate socială corporativă.

Profesionalism

Lucrăm în permanență la a pregăti o nouă generație pentru viitor și a integra valori sănătoase, fără să perpetuăm practici obsolete.

Etica în afaceri

Acesta este fundamentul pe care construim relații de încredere și transparență, asigurând integritatea și responsabilitatea în toate acțiunile noastre.

Expertiza noastră

ESG

Inovare și Adaptabilitate

Oferim un cadru esențial în acord cu principiile ESG care ne ajută să gestionăm riscurile și să identificăm oportunitățile de creștere, stimulând inovația și permițând adaptarea la schimbările rapide ale mediului economic și din societate.

Raportare și Transparență

Ne angajăm să informăm periodic despre progresul nostru în domeniul ESG, oferind transparență și responsabilitate în acțiunile noastre prin rapoarte integrate, asigurând încredere și credibilitate prin gestionarea riscurilor și îmbunătățirea performanței, evitând astfel riscul de „greenwashing”.

Angajamentul Față de Stakeholderi

Angajamentul nostru ESG se extinde către toți stakeholderii noștri - clienți, angajați, parteneri și comunitatea în general. Ne străduim să construim relații de lungă durată bazate pe încredere, respect și un angajament comun pentru sustenabilitate și responsabilitate socială.

Guvernanța Corporativă

Afacerea noastră implementează principiile guvernanței corporative solide, promovând transparența, responsabilitatea și standardele înalte de etică. Ne asigurăm că toate deciziile și acțiunile noastre sunt în acord cu cele mai bune interese ale clienților, angajaților și partenerilor.

Responsabilitatea Socială

În acțiunile noastre utilizăm o gamă largă de practici, de la asigurarea unor condiții de muncă echitabile și sigure, până la implicarea comunitară și protejarea drepturilor omului ca parte din responsabilitatea socială esențială.

Sustenabilitatea Mediului

Suntem dedicați protecției mediului și promovăm practici ecologice în toate activitățile noastre. Acest lucru include reducerea amprentei de carbon, gestionarea eficientă a resurselor și promovarea soluțiilor de reciclare, atât în rândul angajaților, cât și al clienților.

Lasă-ne un mesaj

Susținem cu succes
creșterea companiilor

Servicii
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.